Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, moc pěkný článek. Obdivuji odvahu té malé žačky R^.

My jsme, pro změnu, zpívávali: "Skal a stepí divočinou, šla Nanynka do zelí, s puškou v ruce s ohněm v srdci, natrhala lupení..."

1 0
možnosti

Přesně tak, tehdá to byla nevídaná odvaha od malého děcka... No a lupení se dá určitě trhat i s ohněm v srdci ;-D Díky za čtení, Hanko.

1 0
možnosti
Foto

Jo, na Skal a stepí divočinou... si taky vzpomínám. Naše třídní byla shodou okolností učitelka zpěvu, takže jsme jako její třída byli povinně naháněni na akce typu: debata s Hrdiny soc. práce, MDŽ, vítáme soudruhy z XY... atd. I ti co neuměli zpívat, museli aspoň doplňovat řady ve sboru. Vyvléknout se z toho dalo jen předstíranou nemocí.

Ta spolužačka Anča má můj obdiv.R^:-)

1 0
možnosti

Nojo, všichni jsme ten komunismus nějak budovali. Bohužel... Anča je kádr. Další lekci nám udělila na třídním srazu před pár lety, kam dorazila pohublá a v paruce, (prostě po chemoterapii). Ale svůj úsměv neztratila... Díky za čtení, Pavlo:-)

1 0
možnosti
Foto

Ivko, jako bych v té lavici seděla! Díky za vzpomínku na školní léta a vše kolem;-)R^

1 0
možnosti

Já děkuju za čtení, Jitko :-) Nojo, teď už to je sranda, ale z některých učitelů šla fakt hrůza. Tenkrát. Pěkný den přeju :-)

2 0
možnosti

Paní Marková, zase jeden z vašich lidských milých příběhů. Po tom virtuálním boji se všemi těmi teroristy, hloupými politiky, kuřáky a nekuřáky, co na nás vykukují z ostatních blogů (to není útok proti ostatním blogerům, to jsem se jen podíval na své portfolio článků, sám je produkuji) je to očistná lázeň pro duši. Karma R^.

1 0
možnosti

Děkuji za vaše slova, pane Andrýsku. Víte, já jsem primitiv - přestala jsem se v tom, co se děje kolem nás (politika, terorismus), orientovat, a nedokážu k tomu napsat nic, co by mělo hlavu a patu. Obdivuju každého, kdo to umí, tak to dělejte dál :-) Mějte se hezky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 10,22
  • Průměrná čtenost 599x
Obyčejná ženská, co se ráda kouká kolem sebe a občas o tom napíše.

ivamarkova@tiscali.cz

Seznam rubrik