Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J35a97r74a 70R84a94n68k

7. 8. 2017 22:42

Krasny clanek, dikR^

1 0
možnosti

Děkuji a posílám velký zaoceánský pozdrav.:-)

0 0
možnosti
Foto

Vše co bych zde chtěl napsat už v diskusi je. Snad jen to, že ten bolševický režim zničil co se dalo - v tomto případě karosářskou tradici co se mohla třeba jednou rovnat proslulým italským karosářským studiím.

Jenže to je jen "pláč nad rozlitým mlékem", jehož rozlití dopustila generace mých rodičů, u mladších ročníků generace prarodičů v pobláznění úspěchem Sovětského svazu ve válce. Jinak si to nedovedu vysvětlit proč proboha.

2 0
možnosti
Foto

Na příkaz z Moskvy u nás po roce 1948 jelo podle sovětských norem v podstatě úplně všechno a mimo jiné nám bylo určeno, co se u nás vyrábět bude, nebude a nesmí. Tak byl úspěšně zničen i náš nadějný předválečný karosářský průmysl a například pro papaláše-budovatele byla u nás zahájena licenční výroba sovětského vozu Poběda s názvem Varšava /předchůdce vozu Volha/. Jestliže si předtím vysoce postavení soudruzi z KSČ vozili zadky v osobních vozidlech Tatra, tak ty nebyly původu sovětského a musely být vyřazeny). ;-O

1 0
možnosti

Destrukce rudochů , aby tedy bylo lépe - je neuvěřitelná ! viz bonmot mého rodiče - Chceš-li cokoliv funkčního zničit, rozrušit - nasaď tam komunistu - on to spolehlvě zabezpečí ! ... (výrok, autentický) ... :-)

3 0
možnosti

Mirku zdravím Vás, tyhle bonmoty z rodin já miluju :-) Bývají vtipné, někdy trochu drsné a velmi přesné... Díky a pěkný den Vám přeju.

1 0
možnosti

Diky za dalsi z Vasich zajimavych blogs...hezky se to cte i zde za oceanem.

2 0
možnosti

Tak to mě velmi těší, že to psaní "dopluje" až za oceán. Vždycky jsem hrozně chtěla být námořníkem. :-) Mějte se hezky.

1 0
možnosti
Foto

J28i37ř46í 64L74i12b59e11r

5. 8. 2017 23:47

Moc hezky napsané, děkuji a samozřejmě karma! R^

4 0
možnosti

Děkuji velmi a přeju pěkný den. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jak může vůbec někdo komunisty volit?

5 0
možnosti

Tak to taky nechápu. Na druhou stranu chápu, že jejich "ideje" a "jednoduchá řešení" jsou stále pro někoho přitažlivé. Když jsme byli loni v Římě, žasla jsem, že tam jsou např. celé řady domů pomalované kom. symboly - srpy, kladiva, hvězdy atd... Pořád to někde bobtná a nemusíme chodit daleko. Pěkný den přeju.

1 0
možnosti

Za chvíli to bude 70 let, co komunisti zlikvidovali úspěšné podnikatele a ještě dnes za to pykáme.

8 0
možnosti

Dobrý den a děkuji za reakci. Ano, nadělali tady hroznou paseku. Někdy si představuju, jaké by to tady bylo nebýt jich? Pěknou neděli přeju...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS