Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Panebože!

Samozřejmě, že o tom vím. A samozřejmě, že vím i o horších zvěrstvech komunistů. Ovšem nikdy mne nepřestane znechucovat svědectví toho. Vám veliká karma za to, že to píšete, přeposíláte a nenecháte zapomenout. Mnoho jsme 40 let zapírali (myslím tím společnost) a dalších 40 let to musíme přijímat. Ještě jednou karma a dík, pište dál.

5 0
možnosti
IM

Děkuju za podporu, Petře:-) a mějte se hezky.

0 0
možnosti
Foto

R^Děkuji Vám. .............a přesto ani rozsudky smrti podepsané Klementem Gottwaldem v zinscenovaných procesech nestačí k tomu, aby ustaly ty stále se opakující projevy porozumění a pochopení pro zločiny spáchaných v padesátých letech. Za takového stavu společnosti je zákonité, že se lidé nemohou shodnout ani na tom základním.

5 0
možnosti
IM

aneb: z nitra člověka vše pochází... když se to pak zařadí do nějakého systému, už to jede po své koleji a jedinec s tím mnoho nenadělá. Měla jsem v rukou třeba dopisy dětí z první třídy, které žádaly nejvyšší trest pro M.Horákovou. (jistěže to nevymýšlely ony, ale ta manipulace je děsivá). Tak jo: máme svobodu a je nutno o ni pečovat jako o křehkou květinu. Díky za návštěvu:-)

1 0
možnosti
VD

Komunismus byl krvavý omyl dějin 20.století. Jeden z velkých zločinů je zničení selského stavu.

6 0
možnosti
IM

Ano. Děkuji za návštěvu, paní Dresslerová.:-)

0 0
možnosti

R^

Dík za smutné, ale pravdivé, čtení o hrubosti komunistického režimu, který nenáviděl poctivé chlapy a pracanty, který je týral a věznil i vraždil. Znám to osobně i naší rodiny!

:-)

4 0
možnosti
IM

Děkuji za návštěvu, ať se daří.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 10,24
  • Průměrná čtenost 599x
Obyčejná ženská, co se ráda kouká kolem sebe a občas o tom napíše.

ivamarkova@tiscali.cz

Seznam rubrik